28.2.08

Presentacions

Fer un disc no es una cosa fàcil, i tampoc es una cosa única de la gent que puja dalt de l’escenari. La música ens ha donat la possibilitat de poder-nos creuar amb molta i bona gent que ens ha ajudat a donar forma a tot l’imaginari de Filippo Landini.

En aquesta entrada ens permetreu que us presentem a tota la gent sense la qual “Primer Primera” no hagués estat possible.

Una d’aquestes persones, i clau en tot el procés de creació, a estat el nostre productor, en Manel Rubira. Gracies a les seves apreciacions, als seus tocs de vareta màgica, i a passar-se hores aguantant-nos, el disc ha arribat a vosaltres de la manera que sempre ens hauria agradat que arribés, aconseguint un so molt treballat i transmeten tota la força que podeu veure en els nostres directes. Per nosaltres es el Landini a l’ombra, però que fa moltísima feina i molt ben feta.

Tant important com el so d’un grup n’és la seva imatge. I per això em comptat amb un dels millors dissenyadors del nostre país. En Xavier Peralta va ser qui va crear tota la imatge del disc: la portada, les grafies del nostre nom, el logo, etc... I esperem seguir-lo tenint per a pròxims treballs. També en la imatge ha col·laborat un bon amic, en Salva donant-nos sempre molts i bons consells.

Menció a part mereix el que va ser el nostre primer manager, i que encara ens segueix ajudant molt i molt. En Pau Corbalan es el responsable de que una discogràfica es fixes en nosaltres, es qui va creure primer, i sense esperar res a canvi, que Filippo Landini te molt a dir en l’escena musical catalana. Actualment en Pau es també el nostre road manager.

I com no esmentar també a la gent de la nostra discogràfica Gorvijacmusic. Arnau Pàmies es el nostre actual manager, el que ens aguanta, el que ens porta d’excursió, el que fa que sortim per tot arreu... També parlar-vos dels màxims responsables de Gorvijac, els germans Oriol i Jaume Saltor, que son els que creuen en nosaltres també des de el primer dia que ens varen veure en una sala buida de no se on...

I que seria d’una banda sense directes. Doncs els que fan que tot soni a la perfecció i que ens sentim còmodes a dalt d’un escenari son els nostres tècnics, en Daniel Canelo i en Marc Abat, dos persones amb un gust exquisit que ho demostren a cada actuació.

I com no a tots els que ens hem anat creuant i que no esmentem però que son molt importants per nosaltres, així como a tots els que ens seguiu, els del principi, la família i els que ens acabeu de descobrir. Esperem seguir trobant gent com vosaltres...

2 comentarios:

Laia Vives dijo...

Ieeeep!!!!

Merci per Viu-la!!!! Sempre l'escolto a la nit, quan encara em queda feina per fer...em dóna força!

Lai

mim dijo...

Bon dia,
no ens coneixem, sóc Míriam gifre del grup ndimensiones, el cas és que he vist que vau guanyar el concurs Joan Trayter de Figueres el passat 2007 i voldria saber com ho vau fer per a participar-hi, ja que ens interessaria participar-hi aquest any nosaltres. Aprofito l'avinentesa per felicitar-vos per la vostra música. Esperaré la vostra resposta ben aviat, ja sigui a través del blog o al correu miriamgs@gmail.com

Moltes gràcies,
Míriam, www.myspace.com/ndimensiones