31.7.08

Retorn


Hola de nou amics, avui hem titulat la nostra entrada “Retorn”, i es que us parlaré a títol personal. La persona que es dedica a fer aquest blog es l’Oriol Ribes, guitarrista i compositor dels temes de Filippo Landini, és a dir, jo mateix. I us escric aquest article de forma personal per explicar-vos el perquè del silenci en aquest blog.

Bé... fa aproximadament uns cinc mesos vaig patir un accident domèstic que em va mantenir apartat del escenaris gairebé quatre mesos, fins que per fi vaig poder retornar al grup, amb un concert en directe, el dia 21 de juny a Vilassar de Mar.

És per això que no he pogut escriure assíduament al blog com m’hagués agradat, i és per això que titulo “Retorn” a aquesta entrada.

Deixeu-me agrair a molta gent que s’ha preocupat per mi tot aquest temps, gent que ens ha conegut damunt d’un escenari que fan que siguem el que som ara mateix. També agrair a la meva família, als meus amics, i a la meva parella, tot el suport que m’han donat.

Agrair també d’una manera especial a una gran persona que va fer una tasca totalment desinteressada i altruista pel grup, que va ser el meu substitut durant tots aquest mesos, en Manel Rubira.

I agrair com no, als Filippo Landini, els meus companys, que són qui donen sentit a totes les cançons que surten d’una habitació a vegades trista i solitària. En definitiva gràcies a tots els que heu estat al meu costat.

Ara ja estic recuperat i només penso en tornar a tocar, en tornar a portar-vos les nostres inquietuds al blog, i en seguir composant cançons com fins ara he fet, potser amb molta més força que abans.

2 comentarios:

noieta dijo...

Ei me n'alegro de que tot hagi tornat al seu lloc per a l'Oriol i per a Filippo, sou genials!

Avanti Filippo!!!

pep dijo...

hi ha un proverbi viking que diu:
Aquell que venç a unaltre es fort,
aquell que es venç asi mateix és la
força. Una abraçada molt forta als filippo i en especial per a tu Oriol.
pep