4.3.08

Filippo Landini ?

Molta gent, i a gairebé a totes les entrevistes que em fet fins ara, que ja en son unes quantes, sempre ens pregunten el mateix:

Per que us dieu Filippo Landini ?

Doncs bé la resposta es molt senzilla. Mentre gravàvem el que era la nostra primera maqueta (“Primera” 2006 ), varem veure que necessitàvem un canvi de nom, ja que la música que estàvem fent ja no s’adia amb el nom que teníem. Així que varem començar a buscar noms, fins al punt de tenir una llista de mes 100 o 200 noms, però en cap hi havia un consens unànime dintre de la banda.

Un bon dia érem a l’estudi acabant una jornada de gravació, i li varem preguntar al nostre productor quin dia ens podíem tornar a veure per seguir amb la maqueta. Ell ens va respondre que aquell cap de setmana li anava fatal, ja que marxava a la Toscana per veure un amic seu que es deia Filippo Landini.

Només sentir el nom tots varem estar d’acord en que aquell havia de ser el nom del nostre grup. Ens va agradar com sonava i la idea de que fos el nom d’una persona real.
Després varem descobrir que en Filippo Landini era un artista, un ballarí que fa un temps enrere havia viscut a Catalunya durant una temporada per acabar els seus estudis.

Ara només ens falta posar-nos en contacte amb ell per conèixer-lo personalment i invitar-lo a un concert nostre, però d’això ja us anirem informant més endavant.

11 comentarios:

Eva dijo...

jajaja ostres que gran la forma de trobar nom!
vaya tela, pero bé, si més no, té un orígen digne i elegant

Anónimo dijo...

EI Filippo's, us faig saber que ja hi ha gent que ha penja't el vostre disc a internet per tal que altres el puguin descarregar. Ara vendre encara menys discos!

Anónimo dijo...

Hola filipos!!!!!!! Som tres conegudes de l'Oriol, esperem que encara es recordi de nosaltres, eh? Som la Gemma, la Marta i la Monica de Vilassar de Mar. Ens encanta la vostra música i la cançó "viu-la" la coneixen fins i tot els nostres fills. Si l'Oriol llegeix aquest missatge que el contesti a martafer2@gmail.com. Us desitgem molta sort!!! ah! per cert! Esperem una recuperació molt ràpida per l'Oriol! Fins aviat i molts èxits!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Menys mal que sempre opto per descarregar música enlloc de comprar-la, perquè el vostre disc, exceptuant per poc la cançó "viu-la", no m'ha agradat.

Yisus dijo...

Sólo os conozco por lo que he escuchado en vuestro myspace, pero quería que supierais que tengo un amigo que se llama Filippo Landini, y no es bailarín. Así que tenéis más de un tocayo.

A ver si alguna vez puedo veros en directo. ¡Suerte!

Anónimo dijo...

Ei gent! sóc cantant del grup Reclam http://www.myspace.com/reclamrock i fem versions de rock català. I us he de dir que ja era hora de veure un grup amb ganes i música fresca. Realment, teniu un rotllo molt xulo! Us vaig veure en directe per primer cop a la sala Razzmatazz, a la sala 3, que vau haver de tocar abans del Freixas perquè va arribar tard, jeje. I realment, em vau agradar moltíssim!! I si en alguns concerts voleu taloners per calentar el públic, nosaltres la liem molt!! ja us passareu pel nostre myspace,

Gràcies i endavant amb la música, que teniu molt de futur!!!!

Una abraçada, gent

Oriol de "Reclam"

http://www.myspace.com/reclamrock

jrubies dijo...

Hola Oriol,Celebro de debó l'èxit que esteu tenint amb Viu-la, ja sabia jo que aquell noi que va tocar a l'Insti arrivaria llun. Enhorabona i a seguir , per cert si encara tens algun problema amb l'anglès mira't el blog que tinc pels actuals alumnes . Que els vostres decibels arrivin molt lluny!!!
http://enjoy-learningenglish.blogspot.com/
Joan

Anónimo dijo...

Hola Filippo!
Ahir vaig estar en el vostre concert a Vilassar de MAr , per primer cop i us felicito perquè em va agradar moltíssim. Només volia dir que seguiu endavant i que com deia la vostre nova cançó "mai no es massa tard" m'agradaria dir-li a l'Oriol que em vaig alegrar veure'l millor , que continuis endavant i que aquest mal son que estàs vivint no et trenqui els teus somnis , que m'hagués agradat fer-te costat per la nostra antiga amistat , però que vull que sàpigues que estic aquí i que qualsevol cosa que necessitis saps on sóc d'acord, només dir-te que mai no és tard per començar de nou. Moltes Felicitats i segueix així d'acord!

Montse

Anónimo dijo...

"Mai no és massa tard" és una copiada de la cançó "Camins" de Sopa de Cabra, que es despedien perquè un dels seus components poc després moriria de càncer... amb això de la malaltia de l'Oriol seguireu el mateix camí?

Anónimo dijo...

Hola Amic Anonim, esta be fer comentaris d'aquesta mena sense deixar el teu nom. En primer lloc dir-te que la cançó mai no es massa tard no es una copiada de ningú, ja que no te res a veure ni en mel·lodia, ni en ritme, ni en res a la de camins. També dir-te que el compositor de la cançó es el mateix Oriol, aixi que no crec que hagi escrit una cançó pensant en que ha de morir no?

A mes el que ha tingut l'Oriol ha sigut un accident del qual esta practicament del tot recuperat, no una enfermetat, aixi que siusplau avans de parlar i ferir a la gent et damanariem que t'informessis o si mes que manteguisessis un minim de dignitat i callesis.

Gracies.

Oriol Ribes

Anónimo dijo...

Jo ' agrada la canço "viu-la" de Filippo Landini (grup de Carles Pujol).
MARC-SABATES.COM
CATALUNYA //*//.